Nastavitve piškotkov

Popravila HP naprav

Smo servis za vse vrste izdelkov HP v Sloveniji. Popravimo vam računalnike, tiskalnike, prenosne računalnike, risalnike, ki so izven garancije. 

Od 1.11.2016 vam nudimo izven garancijska popravila, HP tiskalnikov, računalnikov, prenosnikov ter risalnikov. Ker smo opremljeni z zmogljivimi orodji in imamo vseskozi zalogo nadomestnih delov, vam zagotavljamo hiter in učinkovit servisni poseg, poleg tega pa vam tudi svetujemo, kako zagotoviti dolgo življenjsko dobo izdelkov brez težav in okvar. Na tak način lahko tako končnim kupcem, kot podjetjem zagotovimo prvovrstno servisno storitev.

Za informacije pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 2008 ali pa nam pišite na info@biring.si. Lahko pa tudi kontaktirate eno izmed naših servisnih točk po Sloveniji.

 

Servisne točke Biring Biro za sprejem  računalniške, tiskalniške  opreme

 

LJUBLJANA – TRZIN
Biring Biro d.o.o. PE Trzin
Špruha 13, 1236 Trzin
Tel: 01 589 55 00 Fax: 01 589 55 05
MARIBOR
Biring Biro d.o.o. PE Maribor – stavba Intereurope
Tržaška cesta 53, 2000 Maribor
Tel: 02 251 16 73 Fax: 02 252 41 71
KOPER
Biring Biro d.o.o. PE Koper – stavba Intereurope
Vojkovo nabrežje 32, 6000 Koper – Capodistria
Tel: 05 626 15 30 Fax: 05 626 15 31

HP Care Pack

Storitve HP Care Pack so stroškovno učinkovit način za razširitev storitev, vključenih v standardno garancijo. S paketi Care Pack lahko podaljšate garancijsko obdobje, si zagotovite reakcijski čas v primeru okvare ali zamenjavo opreme. Pakete je mogoče preprosto naročiti in pri tem izbrati le tiste storitve, ki jih v svojem podjetju potrebujete za zagotavljanje delovanja IT opreme, pokrivajo pa vse dele informacijske infrastrukture, od poslovno-kritičnih strežnikov, strežnikov ProLiant, sistemov za shranjevanje podatkov in omrežnih naprav do osebnih računalniških sistemov in tiskalnikov. Preprosto naročanje, pregledni pogoji storitev in prilagodljivost vam omogoča načrtovanje celovite podpore informacijski infrastrukturi vašemu podjetju. Pri podjetju Biring biro lahko prav tako kupite računalniško HP opremo po konkurenčnih cenah.

HP Care Pack storitve na stroškovno učinkovit način povečajo raven ali podaljšajo standardne garancijske pogoje in so oblikovane v pakete, prilagojene potrebam posameznih uporabnikov. Zajemajo vse stopnje podpore, od najosnovnejše do najvišje v smislu zagotavljanja visoke razpoložljivosti delovanja opreme. HP Care Pack storitve pokrivajo vse vrste opreme, od strežnikov, sistemov za shranjevanje podatkov, do odjemalcev, delovnih postaj in tiskalnikov.

HP Care Pack storitve je mogoče naročiti ob nakupu HP strojne opreme. Za veliko število produktov je na voljo tudi podaljšanje garancije, ko osnovna garancija že poteče.